antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Înființată în 2008 de către Fundația „Alături de Voi” Romania (ADV), întreprinderea socială de inserție UtilDeco propune o soluție de angajare pentru tinerii cu dizabilități ori ai celor care vin din sistemul de protecție al copilului sau din familii cu probleme, dar și alte persoane vulnerabile.

Modelul de intervenție complet, pe principiul one-stop-shop folosit de UtilDeco, permite ca 60% dintre angajați să fie persoane cu dizabilități sau din alte categorii defavorizate, realizând o serie de produse și servicii, între care: servicii de angajare și plasare pe piața muncii (www.jobdirect.ro), arhivare fizică, electronică și depozitare documente (www.depozitarhivare.ro), croitorie și personalizare (www.utildeco.ro), tipografie și decorațiuni interioare (www.utildeco.ro), servicii SSM și SU.

100% din profitul realizat este investit în 3 proiecte sociale:

–          Clubul Tinerilor – Centru de zi pentru tineri cu dizabilități și din categorii vulnerabile

–          JobDirect – serviciu inovativ care asigură integrarea tinerilor din grupuri vulnerabile pe piața neconvențională a muncii

–          UtilDeco – servicii suplimentare de integrare socio-profesională, consiliere și orientare profesională, calificare la locul de muncă și asistență pentru dezvoltarea individuală  a angajaților, persoane cu dizabilități și din grupuri vulnerabile.

Beneficiarii programului primesc:

–          Servicii sociale,

–          Servicii psihologice

–          Servicii educaționale și de orientare profesională

–          Calificare, angajare și asistență la locul de muncă.

Profilul Beneficiarilor:

–          Tineri cu dizabilități,

–          Tineri proveniți din sistemul de protecție al copilului,

–          Tineri din grupuri vulnerabile, inclusiv NEET,

–          Alte persoane cu dizabilități și din grupuri vulnerabile.

Contact:

Str. Bazinelor Nr.5, comuna Miroslava, Iași, cod 707316

Telefon: 0371 780 737 | Email: sorin.achitei@utildeco.ro

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .