antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Asociația Ateliere Fără Frontiere și partenerii săi, Primăria Municipiului București și Primăria Sector 3, vă invită să participați la Conferinței de Închidere a proiectului „Noul București, O capitală a tuturor” (cod proiect MySMIS131435, cod SIPOCA 1085).

 Evenimentul va avea loc:

  • 🗓️ în data de11.2023,
  • 🕦 între orele 11:00-12:30,
  • 📍 Locație: Sala de ședințe a Consiliului Local a Primăriei Sector 3, etaj 1 (Calea Dudești 191).

Conferința, care va marca încheierea proiectului, va trece în revistă rezultatele obținute, experiențele acumulate și va aduce în discuție provocările și perspectivele pentru un București Social și Solidar.

 

Alături de echipa Ateliere fără Frontiere și de reprezentanții partenerilor din proiect, Primăria Municipiului București și Primăria Sector 3, printre invitații se vor număra reprezentanți ai ONG-urilor cu preocupări de mediu și din domeniul social și specialiști și experți care au contribuit la activitățile proiectului.

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă invităm să completați, până la data de 26.11.2023, un scurt formular online de participare, disponibil AICI.

Evenimentul de încheiere a proiectului „Noul București, O capitală a tuturor”, este parte din proiectul cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, derulat de Ateliere Fără Frontiere și partenerii săi, Primăria Municipiului București și Primăria Sectorului 3.

 

Eveniment organizat în cadrul proiectului „Noul București, O capitală a tuturor”, cod MySMIS 131435

Proiectul este implementat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și Primăria Municipiului București, și este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltată – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .