antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București au participat pe 8 noiembrie 2023, la primului workshop al Inițiativei “Localitate Prietenă a Copiilor”. Această inițiativă, susținută de Primăria Capitalei și UNICEF Romania, are ca scop îmbunătățirea vieții copiilor din București.

Grupurile de coordonare, alcătuite din membri ai administrației locale, sectoriale, ONG-urilor, mediului de afaceri și comunității, analizează bunăstarea copiilor în oraș și vor dezvolta planuri concrete pentru viitor.

„Ne propunem să contribuim și să punem laolaltă toate resursele de care dispunem, pentru a transforma în realitate drepturile de care ar trebui să se bucure fiecare copil și să facem din binele lor o prioritate pentru orașul nostru. Prioritară este realizarea unei analize privind situația și bunăstarea copiilor din București și, în baza acesteia, să construim un plan de acțiuni clare și realizabile pentru următorii ani, pentru copii și alături de copii”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a instituției.

În decembrie 2022, Primăria Capitalei și-a luat angajamentul de a depune eforturi concrete pentru a obține titlul de “Oraș Prietenos cu Copiii”, prin semnarea unui memorandum alături de UNICEF Romania.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .