antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Primăria Sectorului 3 anunță pe pagina sa de Facebook, implementarea unei soluții inovatoare în relația cu cetățenii săi: introducerea unui sistem de chat dotat cu inteligență artificială (IA) pe site-ul oficial – www.primarie3.ro – fiind prima administrație care adoptă astfel de tehnologie pentru îmbunătățirea și eficientizarea comunicării directe cu locuitorii sectorului.

Inteligența artificială vine în sprijinul cetățenilor care caută informații și asistență în rezolvarea nevoilor administrative, fiind disponibilă 24/7 pentru a oferi răspunsuri rapide. Conștienți de faptul că tehnologia este într-o continuă evoluție, subliniem că sistemul nostru de IA este într-o fază de învățare și se va perfecționa treptat, acumulând cunoștințe din interacțiunile cu utilizatorii pentru a răspunde din ce în ce mai eficient întrebărilor adresate.

„Încurajăm cetățenii să utilizeze chat-ul și să contribuie la procesul de învățare al IA, ajutându-ne astfel să creștem capacitatea acesteia de a asista fiecare persoană în parte. Pe lângă sistemul de chat cu IA, cetățenii Sectorului 3 pot continua să ne contacteze online prin metodele tradiționale – prin e-mail la relatiipublice@primarie3.ro sau pe paginile noastre de socializare. Implementarea acestui sistem de inteligență artificială întărește angajamentul Primăriei Sectorului 3 pentru inovație și eficiență, deschizând un nou capitol în evoluția serviciilor publice și în modul în care administrația răspunde nevoilor cetățenilor”, se arată în postarea citată.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .