antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Conform unui comunicat de presă remis de FEPRA, pe 01.11.2023, compania urmează să dezvolte, în următorii doi ani, primul parc de economie circulară din ţara noastră. Grupul a finalizat procesul de achiziţie a locaţiei Remat Bucureşti Nord, localizat în Buftea, judeţul Ilfov, unde, pe lângă activităţile de colectare şi reciclare deşeuri de ambalaje, în următorii doi ani parcul de economie circulară va putea găzdui soluţii de reutilizare a ambalajelor şi servicii de reparare a echipamentelor electrice şi electronice, dar şi soluţii de gestionare a deşeurilor din construcţii şi demolări, a deşeurilor voluminoase, periculoase şi textile. În plus, în continuarea eforturilor grupului de susţinere a tranziţiei către economia circulară, noul proiect va include şi o zonă de coworking, dedicată startup-urilor din zona de mediu şi reciclare.

Categories Alte știri

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .