antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

În cadrul acestei GALEI PARTENERIATELOR pentru un București Social și Solidar, din 19 septembrie 2023, am celebrat colaborarea și dedicarea reprezentanților societății civile și ai  autorităților publice locale, pentru un Nou București, o capitală a tuturor.

Vă invităm să vizionați și să distribuiți acest videoclipul oficial realizat în urma Galei  pentru a-i inspira și pe alții să încheie parteneriate pentru un București Social și Solidar!

Mulțumim tuturor participanților, celor care au înscris parteneriate în competiție, membrilor juriului care au punctat și ierarhizat proiectele, vorbitorilor care au împărtășit din experiența și expertiza lor, partenerilor noștri din proiect,  Primăria Municipiului București și Primăria Sectorului 3 și întregii echipe Ateliere Fără Frontiere care a făcut posibilă realizarea acestei Gale. De asemenea, îi felicităm pe toți câștigătorii premiați în timpul Galei Parteneriatelor.

GALA PARTENERIATELOR face parte din proiectul „Noul București – O capitală a tuturor” (cod proiect MySMIS131435, cod SIPOCA 1085, în valoare de 375.870,46 lei, din care 294.682,45 lei cofinanțare UE), este implementat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și Primăria Municipiului București, fiind finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltată – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

 

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .