antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Asociația Preocupați de Viitor, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, invită cetățenii din sector să urmărească și să voteze până pe 25 august 2023 unul dintre cele  7 videouri participative, fiecare dedicat unui cartier din Sectorul 6.

Create în cadrul proiectului „Educație civică activă pentru
conservarea resurselor naturale și colectarea separată a deșeurilor în
Sectorul 6” realizat de Asociația Preocupați de Viitor, în parteneriat
cu Primăria Sectorului 6, cele 7 vidouri sunt disponibile pe canalul de Youtube oficial al Asociației.

Prin aceste interviuri am încercat să aflăm părerile cetățenilor despre colectarea separată a deșeurilor în cartierul lor, despre aportul pe care îl poate avea autoritatea publică locală și desigur, despre aportul pe care îl poate avea un ONG în legătură cu gestionarea deșeurilor și a resurselor naturale”, declară reprezentanții Asociației Preocupați de Viitor.

Inițiativa contribuie la informarea și educarea cetățenilor din Sectorul 6 cu privire la importanța protejării mediului înconjurător și a conservării resurselor naturale prin practici de colectare separată a deșeurilor.

Proiectul „Educație civică activă pentru conservarea resurselor naturale și colectarea separată a deșeurilor în Sectorul 6″ este cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European și este realizat împreună cu Primăria Sectorului 6, urmărind „Dezvoltarea unui mecanism participativ de consultare a autorităților și instituțiilor publice cu ONG-URILE și cetățenii prin crearea a 7 videouri participative”.

Categories Stiri ONG-uri

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .