antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Forumul Orașelor Verzi și Asociația Municipiilor din România anunță lansarea Premiilor Orașelor Verzi 2023, o inițiativă ce urmărește să recunoască și să premieze eforturile municipiilor române de a deveni mai verzi și mai sustenabile.

Potrivit Primăriei Brașov, organizatorul evenimentului Forumul Orașelor Verzi, municipalitățile din țară sunt încurajate să participe în această competiție și să împărtășească realizările lor în promovarea sustenabilității și protejarea mediului. Pentru a fi eligibile, municipalitățile trebuie să fi implementat proiecte de succes ce au vizat reducerea impactului negativ asupra mediului și care au fost finalizate în cursul anului 2023.

Înscrierile pot fi depuse în perioada 24 iulie – 16 august, iar procesul de selecție și jurizare se va derula ulterior, pentru a identifica cele mai inspiraționale și eficiente proiecte.

Gala de premiere va avea loc în cadrul Conferinței de politici publice de Mediu, parte integrantă a Forumului Orașelor Verzi, în data de 7 septembrie.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate deosebită pentru municipalități de a fi apreciate pentru contribuțiile lor în crearea unui viitor mai sustenabil și mai verde pentru România.

Mai multe informații: administratie.ro

Categories Alte știri

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .