antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

InfoDeseuri, platforma digitală pentru informarea și conștientizarea privind gestionarea deșeurilor, anunță lansarea, pe 05 iulie 2023, a licenței gratuite pentru Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I-uri). Această inițiativă vine în urma oferirii licenței gratuite pentru Primării, reprezentând un pas important în promovarea unei gestionări eficiente a deșeurilor.

Acest pas vine ca o oportunitate pentru A.D.I-uri de a beneficia de un instrument puternic și accesibil pentru gestionarea deșeurilor și consolidarea comunicării cu cetățenii.

Dezvoltată de Asociația Sapiens ADN, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, și sprijinită de GreenPoint Management, ECOTIC, EcoBat, Asociația Alucro și Every Can Count, InfoDeseuri vine în întâmpinarea nevoilor complexe ale autorităților locale și cetățenilor pentru un management eficient al deșeurilor. Totodată, extinde accesul cetățenilor la informații esențiale și la un instrument digital de calitate pentru gestionarea eficientă a deșeurilor, promovând astfel o comunitate mai ecologică și responsabilă.

Licența gratuită este accesibilă prin intermediul aplicației mobile InfoDeseuri, compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, precum și prin intermediul versiunii web a platformei.

 

Mai multe detalii pe InfoDeseuri.

Categories Alte știri

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .