antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

La începutul anului 2023, Ateliere Fără Frontiere și partenerii săi, Primăria Municipiului București și Primăria Sector 3, au lansat seria de 16 Ateliere de Lucru, incluse în programul „Noul București, O capitală a tuturor”.

 

Aceste dezbateri publice, planificate pentru perioada ianuarie-septembrie 2023, creează un spațiu de dialog în care APL și ONG-urile din București pot dezbate situația actuală, căile de colaborare și implicare în aspecte ce țin servicii sociale, economie socială, ocupare și inserție socio-profesională a grupurilor dezavantajate, educație de mediu și managementul inteligent al deșeurilor, economie circulară.

 

Obiectivele principale ale Atelierelor de Lucru urmăresc contribuția la îmbunătățirea colaborării și a parteneriatului dintre APL și ONG-uri, încurajarea unei mai bune transparențe decizionale. Totodată, aceste dezbateri vor contribui activ la identificarea soluțiilor care să favorizeze creșterea calității vieții cetățenilor Capitalei. 

 

Startul Atelierelor incluse în cadrul proiectului „Noul București, O capitală a tuturor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, a fost dat de două dezbateri cu reprezentanții Primăriei Municipiului București (19 Ianuarie 2023, Unde suntem cu problematica deșeurilor? și 26 Ianuarie 2023, Economia socială și potențialul pentru inserția socio-profesională a grupurilor vulnerabile) și de alte două Ateliere cu reprezentanții Primăriei Sectorului 3 (02 Februarie 2023, Unde suntem cu problematica deșeurilor? și 09 Februarie 2023, Economia socială și potențialul pentru inserția socio-profesională a grupurilor vulnerabile).

 

Vor fi organizate câte 8 Ateliere de Lucru cu în care reprezentanții ONG-urilor din Capitală se vor întâlni cu cei ai Primăriei Municipiului București și, respectiv cu cei ai Primăriei Sectorului 3.

Categories Uncategorized

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .