antet-poca-bss

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

bss-logo

Mai sunt doar 3 zile în care reprezentanții ONG-urilor din București se pot înscrie la cursul certificat „Dezvoltare locală durabilă & economie circulară”, care va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2022, la București. Cursul, susținut de domnul Adrian Bădilă, senior trainer, consultant internațional.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face până pe data de 15.10.2022. Cursul este dedicat doar pentru ONG-urile înregistrate și care derulează activități în București.

Înscrieri – https://lnkd.in/dbujhmet  și detalii: contact@atelierefarafrontiere.ro.

Cursul este propus de Ateliere Fără Frontiere, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Primăria Sector 3, prin proiectul Noul București – o capitala a tuturor, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltată – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 131435, cod SIPOCA 1085

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro/ .